Brooklyn Butchery

Brooklyn Butchery

Brooklyn Butchery

Välkommen

Till Styckeriet

Brooklyn Butchery finns en trappa ner i restaurangen.

All vårt kött kommer från svenska gårdar och vi styckar biffstockarna själva.

Biffstockar får hänga i minst 28 dagar, 7 dagar hos slaktaren och minst 21 dagar på plats, för bäst möjliga mörhet och smak.

Köttet är bland det absolut bästa man kan tillreda i ett kök anser vi på Brooklyn.

Alla stekar som serveras på restaurangen kommer från det egna styckeriet. Till burgarna använder vi styckdetaljer från Lars Dickson i Vinslöv. Det är ett litet styckeri som satsar på närodlat med kött från Limousin-rasen och som vi gör en unik färsblandning med till våra hamburgare.

Brooklyn Butchery har klara glasväggar ut mot en restaurangdel med Butchery Table där grupper om 10-12 personer kan boka in sig och beställa en speciellt framtagen Butchery Meny. Här kommer gäster att få provsmaka utvalda delar av det kött som vi själva har mörat och styckat vägg-i-vägg. Vi serverar en avsmakningsmeny som blir en totalupplevelse med många olika exklusiva ingredienser.

Welcome

To the Butchery

Brooklyn Butchery is downstairs in the restaurant.

All our meat comes from Swedish farms and we cut up the steak logs in the butchery.
Beef logs are dry aged at least 28 days, 7 days at the butcher and at least 21 days on location in Brooklyn Butchery, for the best possible tenderness and flavor.

The meat is among the absolute best you can find in a kitchen, what we consider at Brooklyn.
All steaks served at the restaurant comes from our own butchery. For the burgers we use meat cuts from Lars Dickson in Vinslöv, it is a small cutting plant that invests in locally produced meat from the Limousin breed, and that we use to make a unique mince mix for our burgers.

Brooklyn Butchery has clear glass walls out to a restaurant area with the Butchery Table where groups of 10-12 people can make a reservation and enjoy the Butchery Menu. The guests will enjoy selected parts of the meat that we have matured and cut behinde the glass wall next to the Butchery Table. We serve a tasting menu that will be a total experience with many exclusive ingredients.

Butchery Table

Butchery Table

Butchery Table

Menu